Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

24. 09. 2024. 13:08 13

Tipsarević punom parom radi za Vučića, sad ga (kao) priprema za UN

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovih dana održao je niz bilateralnih sastanaka u Njujorku, gde boravi zbog zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija i gde je u ponedeljak uveče uručio odlikovanja ruskim diplomatama u UN. Negde između ovih sastanaka, u pomoć mu je pritekao Janko Tipsarević, "njegov drug i teniska legenda" koji ga je naučio kako da smanji "nervozu i izbori se sa tremom pred sutrašnje obraćanje".

Vučić je, kako je napisao, uručio Orden srpske zastave prvog stepena stalnom predstavniku Ruske Federacije u Ujedinjenim nacijama Vasiliju Nebenzji i Orden srpske zastave drugog stepena zamenicama stalnog predstavnika Ruske Federacije u Ujedinjenim nacijama Ani Jevstignjejevoj i Mariji Zbolockajoj.

- Još jednom želim da vam zahvalim na prijateljskim odnosima koje razvijamo, za vašu pomoć koju ste nam pružili ovde u Njujorku, prilikom rasprave o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici. Nadam se da možemo dodatno da ojačamo saradnju između naših naroda i naših zemalja do nivoa kojim ćemo svi biti zadovoljni - napisao je on na svom Instagram profilu.

Inače, u narednim danima, Vučić će dodeliti odlikovanja svima onima koji su pomogli Srbiji po pitanju rezolucije o Srebrenici, a kako je napisao na svom Instagramu, u pomoć mu je pritekao niko drugi do bivši teniser Janko Tipsarević.

- Na kraju napornog dana, a uoči plenarne sednice Generalne skupštine UN stiglo nam je veliko pojačanje iz Beograda, moj drug i teniska legenda Janko Tipsarević. Osim sto smo sa ovim hamburgerima i krompirima poradili na našem zdravlju, Janko me je naučio kako da smanjim nervozu i izborim se sa tremom pred obraćanje - napisao je predsednik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati