Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

10. 09. 2024. 13:32 30

Brnabić nudi opoziciji da i Vučić dođe na sednicu Skupštine

Predsednica Skupštine Ana Brnabić izjavila je da će staviti na dnevni red zahteve opozicije o zabrani iskopavanja litijuma, te da "jedva čeka sednicu Skupštine Srbije na kojoj će se razgovarati o ovoj temi". Ona se zapitala zašto opozicija nije zahtevala i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dođe na sednicu parlamenta.

Brnabić je nastavila sa mantrom kako su "neki drugi koji su doveli Rio Tinto u Srbiju" danas protiv iskopavanja litijuma, navodeći da je vlast "spremna da razgovara" o ovom projektu.

- Što se tiče ovog predloga zakona ili bilo kog predloga zakona, mi smo, kao i uvek, spremni da razgovaramo za razliku od njih. Oni nisu to uradili pre 23 godine kad su doveli Rio Tinto u Srbiju, nisu razgovarali sa narodom - navela je Brnabić.

Ona je navela kako je iznenađena što opozicija nije zahtevala da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dođe na sednicu parlamenta.

- Mi bismo im pružili tu mogućnost, dali bismo sve od sebe da pozovemo i dovedemo predsednika da dođe i da razgovara na ovu temu - navela je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati