Društvo i ekonomija

Direktno.rs

27. 08. 2024. 07:51 17

Tepić: Vučić svalio na Dačića krivicu za šikaniranje Severine!

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić reagovala je na izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića i navela da je "na Ivicu Dačića svalio krivicu za šikaniranje Severine".

- Vučić svalio na Dačića krivicu za šikaniranje Severine. Kaže budio ga i budio, ali ovaj spavao do 8h! A onda sav u čudu što ima tih spiskova ljudi i on, eto, traži da se obrišu. Nalogodavac! I da mu ih Vulin piše i da se sada kao briše. Postavio ga u BIA i sad u Vladu! Sigurno ih Vulin nije pravio bez Vučićevog znanja - navela je ona na društvenoj mreži X.

Da podsetimo, Severina je u nedelju uveče zadržana na hrvatsko-srpskoj granici, gde je bila nekoliko sati, dok su je inspektori MUP ispitivali o njenim izjavama o Srebrenici, Oluji, Jasenovcu, pa čak i o tome što je dala podršku protestima protiv kopanja litijuma.

Sama Severina se u ponedeljak obratila javnosti, te istakla da neće doći u Srbiju dok je, kako je rekla, "diktator na vlasti".

Sve je to, naravno, bilo povod za Vučića da se vanredno oglasi za televiziju Pink, gde je istakao kako o pevačici Severini Vučković misli "sve najgore" i dodao kako će narednih dana "biti ukinuti spiskovi ljudi", a koji su napravljeni zbog verbalnog delikta, kako je to u ponedeljak rekao ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

- Ja nisam imao pojma, video sam da je objavljena vest, pa sam se trudio da probudim (Ivicu) Dačića da vidim o čemu se tu radi sa Severinom, koji se probudio u neko doba posle osam sati, koji mi je rekao da nije privođena, već je samo na granici zadržana dva sata, ništa više - rekao je Vučić za TV Pink.

- Ja mislim da je to, inače, mnogo glupo i potpuno nepotrebno i to ne zbog Severine, o kojoj sve najgore mislim, nego mislim da je to glupo i mi moramo da se razlikujemo od njih u svemu. Sačuvaj me Bože da vodim državu koja hapsi svakog ko je pevao Tompsonovu pesmu - rekao je Vučić govoreći o pomenutim spiskovima.

On je naveo kako su "neki od ranije pravili pomenute spiskove sa desetinama ljudi" i dodao kako će "u naredna dva ili tri biti sve to ukinuto".

- Pustite ih sve, i tu (Selmu) Bajrami. To što mrze Srbiju, to govori o njima - izjavio je Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati