Društvo i ekonomija

Direktno.rs

17. 08. 2024. 18:26 33

Miljuš: Tabaković se sa primanjima od 5.500 evra bavi teorijama zavere u stilu političkog mentora Šešelja

"Kada guvernerka Jorgovanka Tabaković optuži mlade da za 13.000 dinara, koliko im, kako tvrdi, plaćaju neki stranci u Nišu, hoće da zaustave napredak svoje zemlje, ona zapravo govori o sebi i režimu čiji je ona deo, a koji je od dolaska na vlast u službi krupnog kapitala, a ne boljeg života naroda. Ona i njeni naprednjaci su ti koji 12 godina rasprodaju prirodne resurse, a najvrednije što imamo - ljude iznajmljuju i nude kao jeftinu radnu snagu investitorima sa kojima se zajedno bogate, dok građani žive sve lošije jer cene divljaju, zdravstvo ne funkcioniše, a prosveta nam se raspada", izjavio je Branko Miljuš, član Predsedništva Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Gospođu Tabaković sa primanjima od 5.500 evra ne interesuje to što porodice u Srbiji paradajz kupuju na komad jer košta koliko i u Parizu, pa se na konferenciji za štampu posvećenoj inflaciji bavi teorijama zavere u stilu svog političkog mentora vojvode Šešelja. Samo neko poput Jorgovanke Tabaković za čiji doktorat, koji je stekla na Fakultetu za uslužni biznis Univerziteta Educons iz Sremske Kamenice, kažu da je prepisan, može da izjavi kako "inteligencija i znanje nisu po sebi dobrobit i korist" i tako objasni da ovu vlast zapravo ne interesuje mišljenje ljudi koji imaju znanje o štetnosti vađenja litijuma po zdravlje ljudi.

Gospođa Tabaković, da bi opravdala titulu privatne guvernerke Aleksandra Vučića kome duguje sve što ima, priča besmislice, što je još jedan dokaz paranoje naprednjačkog šefa koji je naredio svima koji su deo vlasti da se javno založe za kopanje litijuma, ali i da građane koji se tome protive nazivaju izdajnicima i stranim plaćenicima. Isto to su Tabakovićeva i Vučić radili i devedesetih kada su bili kolege ministri u Vladi koja je ostala upamćena po svenarodnoj nesreći, ukidanju samostalnosti Univerziteta, progonu novinara...", zaključio je Branko Miljuš.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati