Društvo i ekonomija

Direktno.rs

11. 08. 2024. 09:18 17

"300 specijalaca došlo da rastera nas 50" (VIDEO)

Prof. Biljana Stojković objavila je na društvenoj mreži X snimak uz navode da je "300 specijalaca došlo da rastera nas 50" na blokadi na železničkoj stanici Novi Beograd.

Prema rečima Zlatka Kokanovića, policajci su upali ove nedelje oko šest časova, opkolili su građane i izbacili ih sa stanice. U pratnji policije otišli u Pionirski park gde se i sada nalaze.

Ispred stanice se sada nalaze tri marice i pripadnici interventne jedinice, javlja reporterka N1.

Na drugoj lokaciji na kojoj su organizovane blokade, na Prokopu, viđena je slična scena. Oko 200 pripadnika policije u punoj opremi i još najmanje 40-50 u civilu došlo je da rastera okupljene građene na Prokopu, rekla je potpredsednica SSP Marinika Tepić.

- Primetili smo oko 2h da dolaze vrlo intenzivno i u velikom broju policajci u civilu, čak sam u jednom momentu i prišla trojici da pitam da li su policajci i oni su potvrdili. Oni su se bukvalno kao reke slivali dole i shvatili smo da nas opkoljavaju da bi nas snimali - navodi Tepićeva i dodaje da su ih zatim oko pola 6, pod punom opremom, sa fantomkama, pod punim naoružanjem, trčećim korakom opkolili.

- Privedena su dvojica mladića Ivan Bjelić i Nikola Ristić, oni su se vezali za šine i nisu hteli da se povuku. Bilo je devojaka, starijih gospođa koje su plakale i obraćale im se kao majke i sestre, i bilo je zaista emotivno. Bilo je i suza, ali ne iz straha, već od izbezumljenosti i očaja čemu služi narodna policija i kako se ponaša i kakve naloge dobija - navodi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati