Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 07. 2024. 16:17 11

SSP: Vučić veruje da Goran Vesić pacovskim kanalima opstruiše napredak Beograda

"Vučić veruje da Goran Vesić pacovskim kanalima opstruiše napredak Beograda, plaća novinare, vodi ih na žurke, finansira BIRN i Nikolu Jovanovića iz CLS-a i da ima kombinacije sa voditeljkama jutarnjeg programa. To je pokazao odlukom da Šapić, koji je izrekao sve ove optužbe pre samo deset dana, bude deo državne delegacije u Egiptu", navodi se u zvaničnom saopšenju Stranke slobode i pravde, koje prenosimo u celosti.

"Za razliku od Vučića, predsednik Vlade Vučević za Šapićeve reči koje ministra Vesića terete za više krivičnih dela kaže da su dozvoljeni sukob mišljenja i tema za stranačke organe. Tako je Vučević zapravo podržao Vesića protiv koga još uvek nema istrage.

I dok traje unutarstranački naprednjački rat u kome Vučić udara u klin, a Vučević u ploču, Srbija se davi u nasilju, korupciji i inflaciji. Nije ni čudo pošto je za sve vučiće, vučeviće, vesiće i šapiće Srbija samo plen koji čerupaju i to se ne može promeniti dok ne promenimo vlast i sistem koji isisava život iz naše otadžbine tako što proganja neistomišljenike, marginalizuje stručnjake, zaboravlja one kojima je podrška potrebna, krade izbore, rasprodaje nacionalne resurse i sarađuje sa kriminalcima", zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati