14. 07. 2024. 16:17 11

SSP: Vučić veruje da Goran Vesić pacovskim kanalima opstruiše napredak Beograda

"Vučić veruje da Goran Vesić pacovskim kanalima opstruiše napredak Beograda, plaća novinare, vodi ih na žurke, finansira BIRN i Nikolu Jovanovića iz CLS-a i da ima kombinacije sa voditeljkama jutarnjeg programa. To je pokazao odlukom da Šapić, koji je izrekao sve ove optužbe pre samo deset dana, bude deo državne delegacije u Egiptu", navodi se u zvaničnom saopšenju Stranke slobode i pravde, koje prenosimo u celosti.

"Za razliku od Vučića, predsednik Vlade Vučević za Šapićeve reči koje ministra Vesića terete za više krivičnih dela kaže da su dozvoljeni sukob mišljenja i tema za stranačke organe. Tako je Vučević zapravo podržao Vesića protiv koga još uvek nema istrage.

I dok traje unutarstranački naprednjački rat u kome Vučić udara u klin, a Vučević u ploču, Srbija se davi u nasilju, korupciji i inflaciji. Nije ni čudo pošto je za sve vučiće, vučeviće, vesiće i šapiće Srbija samo plen koji čerupaju i to se ne može promeniti dok ne promenimo vlast i sistem koji isisava život iz naše otadžbine tako što proganja neistomišljenike, marginalizuje stručnjake, zaboravlja one kojima je podrška potrebna, krade izbore, rasprodaje nacionalne resurse i sarađuje sa kriminalcima", zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]

Odličan kostim

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?