Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 07. 2024. 13:16 17

BIZARNO! Doveli Kesića na PINK da komentariše atentat na Trampa!

Svašta smo viđali na Jutarnjem programu TV Pink kod Jovane Jeremić ali čini se da je granica apsurda pomerena do krajnjih granica - atentat na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa uživo u emisiji je komentarisao beogradski kafedžija Andreja Kesić. Jovana Jeremić ga nije posebno ni predstavlja, sem po imenu i prezimenu, kao da je bezmalo predsednik države ili premijer, pa svi treba da znaju ko je i šta je čovek koji se pojavljuje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom da gledaocima Pinka pojasni sve tajne svetske politike. Na 39 stepeni Celzijusa samo nam je još Kesić falio....

Čini se da jedina veza Kesića sa Sjedinjenim Američkim Državama informacija koju je svojevremeno objavio novi koalicioni partner SNS-a na Starom gradu Marko Bastać. On je na Tviteru napisao da je Kesić hapšen zbog krađe u Kaliforniji, pa je moguće da ga je upravo to kvalifikovalo da kod Jovane Jeremić komentariše atentat na Trampa.

A ko je Andreja Kesić? On je zapravo naprednjački kafedžija broj 1 koji je između ostalog dobio privilegiju da otvori prvi ugostiteljski objekat u Beogradu na vodi. Verovali ili ne, bio je član opštinskog veća gradske Opštine Stari grad od kada su opštinu preuzeli naprednjaci, čime je nagrađen za to što je na mitingu SNS 19. aprila 2019. godine organizovao dolazak građana širom Srbije, ali i brojao da li su svi oni bili prisutni na pomenutom skupu ispred Narodne Skupštine. Posebno se tada istakao ubacujući u autobuse starije ljude iz jednog Gerontološkog centra.

Kesić je suvlasnik ili je bio suvlasnik splava "Play", kao i restorana u centru grada "Manufaktura".

Najzanimljiviji je svakako klub "Savanova", prvi u Beogradu na vodi. Ovaj klub je zvanično otvoren krajem aprila 2015, dok je u oktobru 2014. u Agenciji za privredne registre osnovano preduzeće "Štrafta" u vlasništvu Miroslava Kesića, a za direktora je imenovan Andreja Kesić. Andreja Kesić je već tada pominjan kao menadžer popularnih klubova za izlaske, pisao je tada nedeljnik Vreme. Upisani novčani kapital novoosnovanog privrednog društva bio je 5.000 dinara, a adresa gde je firma registrovana je stan u kom živi Ljiljana Kesić.

Ime Andreja Kesića se spominje i pre te 2014. godine, ali ne u Srbiji, već u Sjedinjenim Američkim Državama. Naime, njegovo ime se nalazi na američkom sajtu jail.com, i to u bazi zakonskih prestupnika u SAD pošto je 2013, kako je pisalo Vreme, uhapšen u Kaliforniji zbog krađe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati