Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 05. 2024. 07:43 9

Boske - 30 miliona evra godišnje za navijanje

Primetili ste svi da smo decembarske račune za struju i gas dobili nešto kasnije. Firma koja očitava strujomere i gasne kotlove uradila je to nešto kasnije po nalogu vlasti da ne remeti predizbornu tišinu i idilu. Ta firma se u Novom Sadu zove "Montop", a njen vlasnik je Marko Bosanac Boske.

Mladi biznismen

Firmu je Marko osnovao 2017. godine u 24. godini života i odmah počinje da dobija milionske poslove od javnih preduzeća da bi prošlu godinu završila sa tri milijarde dinara prometa.

Motaju se kablovi za MTS, očitavaju se brojila i gasomeri. Iza ovih čistijih, naravno da stoje prljaviji poslovi.

Sečenje slavskog kolača u Gradskoj kući

Te godine kada je osnovao firmu, Marko Bosanac, stojao je tik uz Miloša Vučevića, okrećući slavski kolač u novosadskoj Gradskoj kući, a to je bio jasan signal da će biti privilegovan na svim poljima i iznad zakona.

Poziv u Gradsku kuću zaslužio je radeći ono što najbolje zna - dovodeći 2016. godine "studente" da razbiju protest "Podrži RTV" protiv nasilnog naprednjačkog otpuštanja svih nepodnobnih novinara sa vojvođanskog javnog servisa.

Nakon što je iniciran, Marko je mogao da počne da se pojavljuje tamo gde baš mora.

 

Navijanje na mitinzima

Primetili ste svi grupu "studenata" koja frenetično navija na svim mitinzima Srpske napredne stranke. Ime vođe navijača bismo Vam mogli prepustiti i da pogađate pošto je ono svima koji su pročitali tekst do ovog dela već jasno.

Da naprednjačko dno nema kraj, svedoči i nagrada Privredne komore Srbije 2020. za Reginalnog mladog lidera koju je iz ruku naprednjačkog kadra Marka Čadeža primila zvezda tribina, razbijanja protesta i motanja kablova i građana u usponu koja se, pogađate već, zove Marko Bosanac Boske.

On je prava slika kako izgleda privreda, pravda, policija, tužilaštvo i sudstvo u naprednjačkoj Srbiji.

Dečko za uzor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati