Društvo i ekonomija

[ Izvor: 021.rs ]

19. 04. 2024. 13:24 28

Rečnik uvreda političara iz RS, a reakcija Ane Brnabić... (FOTO)

Ana Brnabić našla se na bini jučerašnjeg skupa "Srpska te zove" u Banjaluci u trenutku dok je političar Darko Banjac govorio kako neće u, kako je rekao, "pe**rsku EU", "roditelja 1 i roditelja 2".

Darko Banjac je poslanik i predsednik Narodne partije Srpske u Skupštine Republike Srpske. On je na početku govora rekao da "umesto da su se okupili ovde da govore o zločinima počinjenim nad srpskim narodom, okupili su se da dignu glas protiv onoga što se dešava u Ujedinjenim nacijama".

Međutim, Banjac je nastavio svoj govor pominjući sve i svašta. Prema njegovim rečima, došlo se do toga da žele da im oduzmu imovinu i da sude predsedniku Republike Srpske (Miloradu Dodiku), "jer nas sviju ujedinjuje u jednoj borbi očuvanja RS i slobode našeg srpskog naroda".


- I kada kažem da mi je krivo što se specijalna operacija Ruske Federacije nije proširila na sve fašiste i naciste, to iskreno mislim, jer očigledno da u drugom obliku danas dolazi taj isti fašizam i taj isti nacizam. I kažu da treba da budemo na evropskom putu, e pa ja u tu pe**rsku evropsku organizaciju koja se zove Evropska unija ne želim da idem, ne želim "roditelj 1" "roditelj 2", ne želim da se odreknem svoje tradicije i običaja, ne želim da se odreknem svoga rakijskog kotla i pečenice, to smo mi i to nikad ne smemo dati, narode moj - rekao je Banjac, a prenosi 021.

Sve to je Banjac govorio dok je iza njega bila Ana Brnabić. Ona nije tapšala nakon govora Darka Banjca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati