Društvo i ekonomija

Direktno.rs

27. 03. 2024. 21:53 12

Nestorović priznao da je došlo do izborne krađe

Na tribini "Mi glas iz naroda" koja se održala ove srede u prostorijama opštine Vračar, Dr. Branimir Nestorović najavio je promenu imena pokreta u "Mi snaga naroda" i priznao da je došlo do krađe glasova na izborima. Istakao je da je bolje da se ponovi krađa i da postoji korupcija "nego da strana čizma" odlučuje o Srbiji.

Iako kritikuje strance, dr Nestorović nije protiv korišćenja američkih istraživanja kojima veruje, na osnovu kojih tvrdi da će imati 15 odbornika u Skupštini Beograda. Naglasio je da postoji opcija da će koalicija Srbija protiv nasilja bojkotovati predstojeće izbore, ali da mu to nije bitno, jer ima "efikasno" rešenje za izbore, ne otkrivajući o kakvom rešenju je reč.

Na tribini je naglašeno da gradska vlast neće moći da se formira bez podrške njihovog pokreta, što im daje mogućnost da postave visoke zahteve, pa čak i da formiraju manjinsku vlast. Postavlja se pitanje sa kim očekuju da opozicija bojkotuje izbore ako ne sa SNS-om, iako se predstavljaju kao opozicija i kritikuju Vučića, posebno po pitanju Kosova i Metohije.

Profesor Ratko Ristić je objavio da se zvanično pridružio pokretu na ovoj tribini, iako je na prethodnim izborima bio kandidat za gradonačelnika Dveri i Zavetnika.

Tribina je takođe pokrenula raspravu o "dubokoj državi", antievropskoj propagandi i antivakserima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati