Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 03. 2024. 17:04 14

Tepić: Čim se oslobodi pravosuđe, pripadnicima SNS-a će biti oduzeta sva imovina stečena kriminalom

Želim svečano da obavestim Srpsku naprednu stranku da će, kada pravosuđe bude slobodno, postati najveća dobrotvorna organizacija jer će se oduzeiti sva imovina stečena kriminalom i dodeliti školama, obdaništima, bolnicama i svima od kojih je oteta i opljačkana - izjavila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić na sednici Skupštine, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Građani Srbije treba da znaju, pošto se o Ani Brnabić najmanje pričalo, a ovde je ispalo da je glavna strategija ovde "usta moja hvalite me" pošto ona najviše sama sebe brani, a nisam nešto čula pohvale od SNS-a, cela njena biografija je stala na jednu stranu. Ono što se predstavlja da je najviše kandiduje to je sedmogodišnji rad na čelu Vlade Republike Srbije, a ništa o tome. Ništa o delima, odnosno nedelima, bar je jedna strana više po godini zaslužila da se nađe ovde. Očigledno je se stidite i nemate šta da kažete - navela je Tepić.

Tepić je ocenila da su dve ključne afere obeležile mandat Ane Brnabić, a jedna od njih je afera "Aseko".

- Njen brat je bio jedan od direkotra kompanije Aseko, koja je zgrtala milione i milijarde od kada je ona postala predsednica Vlade, pa se to umnožavalo, i ne samo iz ministarstava nego i iz javnih preduzeća, ali naročito iz ministarstava čiji je ona starešina - dodala je Tepić.

Tepić je rekla da je prošli put Brnabić govorila da njen brat mora od nečega da živi, da se ona sa tim salže, ali onda Ana Brnabić ne može da bude predsednica Vlade, pa nek se dogovore.

- Takođe je neistina i ono što je u odbrani svog brata i sebe govorila, Igor Brnabić je podneo ostavku na direktorsko mesto u kompaniji "Aseko" tek u novembru 2020. zato što je bio nateran od borda direktora kompanije "Aseko" kada smo im mi pisali i rekli im pazite šta radite, uništićete svoje poslovno ime i kredibilitet jer ste saučesnici u korupciji jer su vam Ana Brnabić i njen brat smestili koruptivne afere. Takođe smo pisali trima berzama i tek nakon toga Igor Brnabić je podneo ostavku - kazala je Tepić.

- Da, naterali smo ga da podnse ostavku, a Ana Brnabić, njen brat i svi saučesnici u krađi i lopovluku građana Srbije ne samo što će odgovarati, nego što će jednog dana morati da vrate sav taj novac. Neće to da im prođe tek tako. Kada sudovi ove zemlje budu oslobođeni, sudovi će vratiti novac koji su građanima oteli - zaključila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić na sednici Skupštine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati