Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 03. 2024. 09:51 29

Goran Rakić od vatrogasca do doktora nauka za svega 3 godine (FOTO)

Goran Rakić, bivši predsednik Srpske liste, a sada čovek koji u Narodnoj skupštini pljuje opoziciju i pokušava da dokaže da nije polagao zakletvu u Skupštini Kosova, imao je vrlo živopisan put. Pa je tako od vatrogasca došao do doktora nauka. I to ekspresno!

Poznat je Goran Rakić kao neko koga je pozdravljao Ramuš Haradinaj, dok je bio premijer Kosova, ali i kao osoba koja je Ekonomski fakultet završila za tri godine.

- Goran Rakić (ovaj pored Ramuša Haradinaja) prešao je put od vatrogasca do doktora nauka i predsednika "Srpske liste" - napisao je na društvenoj mreži Iks Nemanja Šarović, lider pokreta Ljubav, vera, nada, a potom i dodao:

- Ekonomski fakultet je upisao 2003/04, a završio svega TRI godine kasnije - 30. novembra 2006?! Prosek od 6,39 nije mu smetao da doktorira, pa postane i profesor!

Šarović je potom imao i poruku za Gorana Rakića...

- Bilo bi više nego zanimljivo da Goran Rakić obavesti javnost gde je i kada doktorirao. Uz to, očekujem da na uvid javnosti stavi i svoju doktorsku disertaciju i na taj način svoj nesumnjivo nemerljiv doprinos ekonomskoj nauci stavi u službu u na raspolaganje pokolenjima!

Da podsetimo, Rakić je u centar pažnje dospeo u ponedeljak, kada je Aleksandar Jovanović Ćuta je u Skupštini Srbije rekao činjenicu - da su poslanici Srpske liste, koju je predvodio Rakić, položili zakletvu u Skupštini Kosova. Rakić je pokušao da  spinuje ovu izjavu rekavši da on lično nije bio poslanik, mada je to radio toliko neuverljivo i nevešto, pa je na čas delovalo tužno, a na čas smešno i to, naravno, uz salvu primitivnih uvreda.

- Sram te bilo, gospodine poslaniče. Pročitavši tu zakletvu, prosuli ste punu kofu, da ne kažem čega ovde u Skupštini Srbije. Očigledno da imate dijareju, mentalnu dijareju, gospodine Ćuta - rekao je Rakić, a zatim dodao da nije nikada bio poslanik u Skupštini Kosova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati