Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 03. 2024. 15:57 5

Ponoš: Neću da tužim Rističevića iz higijenskih razloga

Predsednik stranke SRCE Zdravko Ponoš odgovorio je na navode koje je o njemu na sednici izgovorio poslanik Marijan Rističević. On je rekao da je to neistina koju su pisali tabloidi i izgubili od njega na sudu. Ipak, kaže da ga neće tužiti, jer "ne voli da sedi u malim prostorijama s nekim ljudima, iz higijenskih razloga".

Šef poslaničkog kluba SRCE Zdravko Ponoš obratio se predsedavajućem Stojanu Radenoviću na današnjoj sednici Skupštine.

- Ja poštujem vaše godine, vi ovaj posao radite pre svega zbog godina. Poštujem vašu profesionalnu ostvarenost. Ali ni jedno ni drugo nije opravdanje za to kako vodite ovu sednicu. Ja sam se javio za repliku zato što je pomenuto moje ime i pokazana moja sllika, niste mi dali reč. Vi na to nemate pravo. Vi ste danas načinom na koji vodite sednicu unizili parlament. Ne znam zašto vam to treba. Godine nisu opravdanje, godine su razlog više da se odgovorno ponašate - rekao je Ponoš, na šta Radovanović kaže:

- Ne čujem dobro.

Zatim je Ponoš govorio o tome zašto je tražio repliku.

- Ne možete da me prekidate, ja nisam prekršio poslovnik. 'Ajde od ovog momenta nadaje da vi poštujete ovu Skupštinu. Gospodin Rističević je pomenuo moje ime u kontekstu Srebrenice i da sam rekao nešto što nisam rekao. Za to što je on ovde izgovorio, ja sam tužio nekad tabloide i sve presude sam dobio. Ja gospodina Rističevića neću tužiti iz dva razloga. Prvi razlog je kad nekoga tužite to suđenje je obično u nekoj maloj prostoriji. Ja ne volim da sedim u malim prostorijama s nekim ljudima, iz higijenskih razloga. Drugi razlog je što bi presude trebalo da imaju vaspitnu funkciju. Ja ne verujem da bi ta funkcija bila ostvariva u slučaju Rističevića. Treća stvar koja je podjednako važna, ja ne želim pare gospodina Rističevića. To su prljave pare, zarađene u rijalitijima su prljave pare.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati