Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

12. 03. 2024. 21:18 8

Srbi znaju gde je i šta radi Kejt Midlton: Gojaznost, Kosovo, Tramp, Putin...

Čudno ponašanje britanske kraljevske porodice i misterija Kejt Midlton glavna je tema na društvenim mrežama i u Srbiji, a teorije zavere se samo nižu. Doduše i crnohumorne pretpostavke o tome šta se desilo sa princezom.

Afera Kejt Midlton preti da destabilizuje zemlju, fotografija Kejt i dece izazvala je potpunu histeriju, a dok cela Britanija danas gleda u markizu od Čolmondelija, Saru Rouz, za koju se priča da je ljubavnica princa Vilijama, Srbi imaju i mnoštvo drugih teorija i objašnjenja za „nestanak“ Kejt Midlton.

Na društvenoj mreži X opširno se polemiše o situaciji u britanskoj kraljevskoj porodici, manje ili više ozbiljno nagađa šta se tu dešava, a mnogi su se bacili na pravi detektivski posao i dele svoje mračne sumnje.

U kratkim crtama

- Kao što sam obećala, evo niza o Kate Middleton sa svim informacijama koje sam skupila kao vaš unemployed friend. Ovo je samo delić informacija jer mi je cilj da vam objasnim u što kraćim crtama - napravila je uvertiru jedna korisnica X-a, a onda nanizala sabrane informacije.

- 1. Poslednji put se pojavila u javnosti na katolički Božić 25.12.2023.

2. 28.12.2023. godine kolona vozila kraljevske porodice se kreće ka bolnici King Edward VII. Daljom analizom utvrdila sam da su slike prave i uzete sa snimka te kolone koja je zaista išla ka bolnici tog datuma u 20:30.

3. 17.01.2024. izbacuju zvanično obaveštenje da je Kejt dan ranije otišla na zakazanu operaciju u predelu abdomena i da se očekuje njen povratak nakon Uskrsa.

4. Istog dana izbacuju još jedno zvanično obaveštenje da je kralj Charles takođe u bolnici zbog operacije uvećane prostate.

5. 18.01.2024. Princ Vilijam je uslikan kako napušta bolnicu gde se Kejt navodno nalazi.

6. 21.01.2024. Sarah Ferguson, vojvotkinja od Jorka(bivša žena princa Andrew-a koji je treće dete Elizabete i Filipa) objavljuje da ima rak kože. Ona se nedavno izlečila od raka dojke. Jeste bivša žena, ali je i dalje član kraljevske porodice.

7. Zvaničan Tviter nalog 29.01.2024. kači kako je Kejt izašla iz bolnice i da se oporavlja od operacije

8. 6.02.2024. palata objavljuje da kralj Charles ima rak koji mu je slučajno otkriven u toku operacije. Kralj je odložio svoje zvanične dužnosti i otpočeo je lečenje za koje veruje da će biti uspešno.

9. Ljudima ovo počinje da bude čudno. Zašto? Kejt kao u zemlju da je propala, a britanske novine koje su poznate po tome da ne poštuju privatnost odjednom poštuju njenu privatnost.

10. 4.3.2024. TMZ objavljuje prvu fotograiju Kejt nakon operacije koja je izazvala dosta pometnje. Fotografisana je kako se sa majkom vozi u kolima i mnogima je bilo čudno više stvari: ne liči na Kejt i slika je jako mutna.

11. Idemo prvo ovo da je slika jako mutna. Čudno je prvo da postoji samo jedna slika i još da je ovako loša jer ovo nije prvi put da je slikana dok je u kolima i te slike izgledaju sasvim normalno.

12. Sad da li je zaista Kejt na slici? Mnogi misle da je zapravo u pitanju njena rođena sestra Pipa.

13. 5.3.2024. objavljeno je da kraljica Kamila ide na odmor od dužnosti na nedelju dana. Ova vest je mnoge navela da pomisle da je ovo povezano sa svim ostalim stvarima, ali običaj je da svake godine uzima odmor u to vreme na nedelju dana.

14. 10.3.2024. objavljena je ova na prvi pogled sasvim obična fotografija. Tu su se ljudi već dali u istragu zbog poprilično očiglednog fotošopa. Odmah istog dana je novinama naloženo da sklone ovu sliku.

15. 11.3.2024.Kejt objavljuje da je ona radila fotošop i da je loše uradila.

E sad neki veruju da je operacija pošla po zlu, neki da su se razveli. Javna tajna je da ju je Vilijam varao sa Lady Rose Hanbury - navela je ova korisnica na društvenoj mreži X.

Njenoj listi pratioci su dodali i druge korisne podatke, kao što su modrica na vratu princa Vilijama; "španska novinarka je objavila da je Kejt loše, da je operacija pošla po zlu i da je uvedena u komu"; "Vilijam otkazuje dolazak "iz privatnih razloga" na komemoraciju svog kuma, na kojoj je trebao da drži govor i to 45 minuta pre početka - što engleski mediji komentarišu kao netipično i čudno za kraljevsku porodicu"...

- Dodala bih sumnjivu smrt Vilijamovog dobrog prijatelja i supruga njegove Vindzor rodjake. Britanci misle da je Kejt ili ubijena, ili da je pobegla. A za Tomasa nisu znali da li je njen ili njegov ljubavnik. Ovo mi je trenutno najzanimljivija tema na Xu - jedan je od komentara.

Šta Srbi misle da se desilo s Kejt Midlton

Očekivano, mnogi već na startu misle da znaju tačno šta se desilo s Kejt Midlton. I očekivano, većina objašnjenja su zapravo pokušaji (crnog) humora.

"Da li će samo da dovedu ovu ljubavnicu princa Cilijama umesto Kejt i da bude kao sa Đinom Golubović?"

"Kejt Midlton se razvodi milijardu posto jer mislim da joj kraljevska porodica nikad ne bi dala da radi estetski zahvat i da se zato ne pojavljuje u javnosti, nego je ovaj vara pa je sad problem... Samo da ne prođe kao pokojna Dajana".

"Čekam da britanska kraljevska porodica objavi da je Kejt Midlton zapravo Žarko sa Kosova i konačno počnem da živim život kakav zaslužujem".

"Kejt Midlton se preudala u Vilotiće".

"Čarls blokirao lift."

"Kejt Midlton su odveli u tunele ispod zemlje ljudi-gušteri, da dobije adrenohrom što se pravi od dece (zato i postoji sajam dece u Holandiji), jer će Tramp i Putin sve to da rasture, kad Tramp dođe opet na vlast."

"Da je Kejt Midlton ja, objašnjenje bi bilo jedno jedino: ugojila se 5 kg, ali oseća se kao da se ugojila 35 kg, i neće se pojavljivati u javnosti dok ne smrša."

"Uključila sam majku u Kejt Midlton aferu, veli ubili su je.
- Što bi nju ubili, majko?
- Ne znam, što to inače rade."

"Ovo sa Kejt Midlton prevazilazi i priču o Avril Lavinj da je mrtva i da je zamenjuje dvojnica"

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati