Društvo i ekonomija

Direktno.rs

11. 03. 2024. 21:13 1

Reagovanje na tekst "Parandilović: SNS uništava "Anemiju" i "Čigotu", cilj je da ih kupi Milenijum tim"

Kompanija Milenijum tim je reagovala na tekst "Parandilović: SNS uništava "Anemiju" i "Čigotu". Njihovo reagovanje prenosimo u celosti.

 Naime, u tekstu pod naslovom "Parandilović: SNS uništava "Anemiju" i "Čigotu", cilj je da ih kupi Milenijum tim" od 10.03.2024. godine, objavljene su netačne informacije koje nanose štetu našem klijentu, te Vas molimo da u skladu sa članovima 94, 96, 97, 98 ZJIM, bez odlaganja objavite odgovor sledeće sadržine:

- Gruba je neistina da se Anemija i Čigota uništavaju sa ciljem da ih kupi kompanija "Millennium Team".

Neosnovan je navod da "radnici opravdano strepe" da je u pitanju scenario koji je viđen u Vranjskoj banji, koju je na kraju kupio Milenijum tim.

Takođe, netačan je navod da Vranjska banja sistemski uništavana da bi na kraju završila u rukama kompanije "Millennium Team".

Kompanija "Millennium Team" oštro demantuje ove navode, jer nema poslovne i druge veze sa zdravstvenim centrima Anemija i Čegota i nije zainteresovana za kupovinu ovih zdravstvenih centara.

Ovakvim izveštavanjem u javnosti se stvara animozitet prema našoj kompaniji, iznošenjem neproverenih i neistinitih informacija - zaključuju iz Milenijum tima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati