Društvo i ekonomija

[ Izvor: SeeNews ]

08. 03. 2024. 12:05 3

Zvezdina legenda većinski vlasnik preduzeća "Duvan"

Bivši fudbaler Vladimir Jugović povećao je svoj vlasnički udeo u ljubovijskom proizvođaču duvana, preduzeću Duvan, sa 24,99 procenata na 91,31 procenat, čime je postao njegov većinski vlasnik. Kako je saopštila beogradska berza, Jugović je u periodu od 24. januara do 13. februara kupio 7.808 akcija Duvana po ceni od 1.500 dinara za jednu (ukupno 11,7 miliona dinara).

Kapital društva podeljen je na 11.773 akcije od po 12.000 dinara nominalne vrednosti. U protekloj godini akcijama se nije trgovalo na berzi. Podaci Centralnog registra hartija od vrednosti Srbije pokazuju da je preostali udeo od oko 9 procenata "Duvana" u rukama brojnih domaćih privatnih lica, prenosi SeeNews.

Jugović, jedan od Zvezdinih zvezda, tokom svoje karijere igrao je i za brojne vrhunske evropske timove kao što su Juventus, Inter i Atletiko Madrid.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati