Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 02. 2024. 16:24 11

Pregovarali Vučić i vanzemaljac: "Ali onaj Đilas..." (VIDEO)

Humor je oduvek bio najbolji način da se branimo od problema i stvari koje nam otežavaju život. Humor kao defanzivni mehanizam upotrebila je i komičarka Lena Ilić dočarala kako bi izgledao hipotetički pregovori između predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i vanzemaljca.

Pošto svi znamo da sastanci Aleksandra Vučića uvek traju predugo, tako barem on tvrdi, tako je dugo trajao i ovaj, imaginarni, sastanak Vučića i vanzemaljca.

- Vanzemaljac i Vučić pregovaraju danima i satima. Niko nije ni pišao, ni jeo. Vanzemaljci to ne radi, a Vučić je stena - počela je ova komičarka.

Nakon dugog i napornog sastanka Vučić i vanzemaljac su rešili da se obrate okupljenim.

- Konačno Vučić i vanzemaljac izlaze iz Andrićevog venca. Žaklina Tatalović odmah skače na Vučića i kaže: "Gospodine predsedniče, da li je vanzemaljac možda dobio prebivalište u Beogradu?" Vučić elegantno izbegava pitanje kao i uvek i sada je došao red da se vanzemaljac konačno obrati svima. Vanzemaljac gleda gore u vanzemljce, gleda dole u zemaljce i posle najduže tišine u istoriji čovečanstva vanzemaljac kaže: J*ebote, 619 miliona je ukrao Đilas, ne mogu da verujem. Ja znam da smo mi mali i zeleni zaj*bani, ali oni bivši žuti - zaključila je u svom stend-ap nastupu komičarka Lena Ilić.

Ovaj deo stend-ap nastupa Lene Ilić se pojavio na društvenoj mreži X (bivši Tviter) i mnogim korisnicima izazvao je osmeh na licu. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati