Društvo i ekonomija

[ Izvor: N1 ]

16. 02. 2024. 16:40 61

Vučić se nije pridružio aplauzu supruzi Navaljnog

Obraćanju Julije Navaljne na Bezbednosnoj konferenciji u Minhenu prethodio je dug i stajaći aplauz prisutnih. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je bio u sali u trenutku kada je supruga Navaljnog ušla, nije se pridružio aplauzu.

Tokom obraćanja supruge Alekseja Navaljnog Julije na Minhenskoj bezbednosnojj konferenciji u dvorani se nalazio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Njen izlazak na binu pozdravljen je ustajanjem većine prisutnih u sali i dugim aplauzom. Predsednik Vučić je sedeo u prvom redu i među poslednjima je ustao, ali se nije pridružio aplauzu. Umesto toga, predsednik Srbije je nameštao slušalice za simultani prevod, a potom nastavio da stoji.

Navaljna je okupljenima rekla da ne zna da li da poveruje u vesti koje su stigle iz Rusije. Istakla je da ako se ispostave kao tačne, ličnu odgovornost trebalo bi da snose Vladimir Putin i njegovi saveznici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 61

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati