Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 01. 2024. 18:11 48

Direktor "Pošte" u trenerci od 3.000 EVRA (FOTO)

U plejadi likova na važnim pozicijama u državi koje nam je doneo SNS teško je izabrati najgoreg. Grčić, Vulin, Stefanović, Toma Momirović, Šapić, Vesić, Malović, Bakarec... spisak je beskonačan. Ipak, titula najgoreg ide Zoranu Đorđeviću, finansisti, direktoru Pošte. Ovaj neverovatni lik je na svom Instagramu mrtav-'ladan objavio fotografiju u trenerci, ali ne bilo kojoj. Ni manje ni više nego "Brunello Cucinelli" koja košta TRI HILJADE EVRA!

Zoran Đorđević je simbol svega što je SNS doneo. Bio je vozač Jorgovanke Tabaković, potom je promenio nekoliko ministarskih pozicija, da bi završio kao generalni direktor Pošte. U međuvremenu je navodno završio fakultet, ali za to ne postoje dokazi. Naprotiv, grčki fakultet na koji se pozivao je demantovao da je takav kurs koji je Đorđević navodno završio ikad postojao. Naravno, to je za SNS bilo nebitno. Mnogo je važnije što se slikao u majici podrške Andreju i Aleksandru Vučiću

Njegov mandat u Pošti obeležile su mnogobrojne afere, optužbe za štetne ugovore, štrajkovi. Mnogima je u sećanju fotografija koju je sam Đorđević objavio kada je bio u poseti Pošti Slovenije. Direktor slovenačkog preduzeća odelo i kravata. Direktor srpskog preduzeća duks, farmerke, patike... Sve je bilo firmirano, naravno.

Na kraju je Đorđevića Vlada Srbije odredila za ambasadora u Sloveniji, ali mu je ova država uskratila agreman i Đorđević je i dalje "poštar". Pravog poštara, lidera štrajka Stefana Mitrovića, Vučićevi mediji su napali jer vozi Dačiju. Đorđević se pojavio u trenereci koja košta skoro kao Mitrovićev auto - 3.000 evra

I? I ništa. Srbija je zemlja u kojoj ovakve stvari očigledno nikome ne smetaju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 48

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati