Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

28. 12. 2023. 11:23 4

Probijena medijska blokada: Majić na RTS-u, ali u Slagalici (FOTO)

Slagalica je u prethodnih 365 dana našla mesta u svojim pitanjima za mnoge poznate ličnosti, pa je tako došlo vreme i za Miodraga Majića.

- Koji sudija Apelacionog suda u Beogradu je napisao romane "Deca zla", "Ostrvo pelikana" i "Rudnik" - glasilo je pitanje u kvizu "Slagalica".

Gledaoci RTS-a uglavnom tako i poznaju sudiju Majića, po romanu "Deca zla" koji je ekranizovan u seriju, i čija prava za prikazivanje je otkupila mreža HBO.

Ipak, Majić je rešio da se našali na ovu temu, s obzirom da u poslednjih nekoliko meseci kad se pomene njegovo ime, idu ipak neki drugi opisi, a ne njegova književna dela.

- Sudija Apelacionog suda može navesti na pogrešan zaključak da je reč o kredibilnoj osobi. Ali ako bi se dodale odrednice "strani plaćenik" i "onaj što je oslobodio Gnjilansku grupu" takmičenje bi bilo kudikamo ravnopravnije - napisao je Majić na društvenoj mreži Tviter.

Naravno, ova objava ja naišla na mnoge komentare.

"Pa zato se i javio samo jedan učesnik, ovaj drugi nije imao blagu predstavu", "Nemojte da im dajete ideje – nije daleko dan da pitanja budu: ko je ukrao 619 miliona, ko je Rumunka što je priznala genocid, ko je polagao u avgustu ‘98 hemiju i matematiku u Trsteniku"; "G-dine Majiću, kako god, "probili" ste medijsku blokadu" samo su neki od komentara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati