Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 12. 2023. 12:38 56

Irinej Bulović srećan zbog pobede "dragog prijatelja" Vučića

Episkop bački Irinej čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na "trijumfu otadžbinske opcije" na izborima, oslovljavajući ga sa "uvaženi dospodine Predsedniče, dragi prijatelju", čestitajući mu ujedno i slavu Svetog Nikolu.

Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, Vučić je od episkopa Irineja primio česititku povodom uspešno održanih vanrednih parlamentarnih i lokalnih izbora i pobede koalicije „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Episkop Irinej mu je u čestitki čestito slavu, želeći mu zdavlje i porodičnu sreću, kao i „uspeh u misiji očuvanja Srpstva i Srbije u teškim okolnostima“.

- Upućujem Vam ujedno srdačne čestitke povodom izbornog trijumfa otadžbinske opcije koju, zajedno sa svojim saradnicima, zastupate i za koju se, ne štedeći sebe, zalažete, sa molitvenom željom da Vas Bog blagoslovi i dade Vam mnogo uspeha u daljem vršenju poverene Vam najodgovornije državničke dužnosti, u našem vremenu ogromnih izazova i iskušenja sa kojima je suočena naša Otadžbina i srpski narod u celini - naveo je episkop Irinej u čestitki.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 56

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati