Društvo i ekonomija

Direktno.rs

07. 12. 2023. 11:53 0

Odgovor EPS na tekst "Neko je odlučio da je u Leskovcu stadion važniji od bolnica"

Ogranak Elektrodistribucije Leskovac odgovorio je na tekst "Neko je odlučio da je u Leskovcu stadion važniji od bolnica". Njihov odgovor prenosimo u celosti.

U skladu sa Zakonom o informisanju i medijima, Elektrodistribucija Srbije, Ogranak ED Leskovac demantuje netačne navode u tekstu "Neko je odlučio da je u Leskovcu stadion važniji od bolnica". Molimo vas da u skladu sa Zakonom o informisanju i medijima objavite demanti u nastavku.

Nije prvi put da SSP bez provere činjenica iznosi paušalne optužbe, te je potpuno netačno i bez ikakvog osnova i povezivanje nestanka električne energije u Opštoj bolnici u Leskovcu sa napajanjem električnom energijom drugih objekata u tom gradu. Tačno je da došlo do kvara na trafostanici koja je u vlasništvu bolnice i da je, iako to nije u nadležnosti Elektrodistribucije Srbije, dežurna ekipa ED Leskovac odmah reagovala i otklonila kvar.

Izvrtanjem činjenica i zlonamernim tvrdnjama još jednom se javnost dovodi u zabludu iako je istina upravo suprotna - da su dežurne ekipe hitno izašle na teren, kao i u svaki put kada se radi o važnim objektima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati