Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 11. 2023. 11:09 26

Hrvatski piloti na slavi u Bariču: LUDILO na Pinku (VIDEO)

Dežurni analitičari na televiziji Pink ne propuštaju priliku da istaknu koliko je "Srbija moćna", naravno sve to pripisuju Aleksandru Vučiću, nakon čega obično slede teorije zavere da nas komšije špijuniraju. Od tog recepta nije odustao ni Božo Spasić, bivši pripadnik Službe državne bezbednosti, čija je izjava naišla na blagi podsmeh voditelja Pinka.

Spasić je, naime, u želji da naglasi da nas prisluškuju na svakom koraku, rekao kako je na jednoj slavi "jedan od pilota olajavao Vučića i državu", a da su sve to slušali, pazite sad, hrvatski piloti.

- Za vreme ovih slava... Čovek iz Bariča mi lepo napisao kako se koriste obaveštajni podaci. Napisao mi je "Gosn Božo, došli smo na slavu, tu su bili bivši i aktivni piloti, i to vojni piloti, bog te maz'o".

I onda dolazi do trenutka kada je jedan od gostiju, prema njegovim rečima, pomenuo Vučića.

- Priča on kako je za vreme slave počelo posluženje i jedan od pilota počeo da olajava i predsednika Vučića i državu, priča šta će nama helikopteri, avioni, ovo, ono... Ovaj ga gurka, jer su ostali gosti bili hrvatski piloti. I ovaj ga gurka, kaže "nemoj da pričaš". I kada se završila cela priča, on kaže "nisam obazirao pažnju" - rekao je Božo Spasić, pa nastavio:

- On je otkrio tim hrvatskim pilotima i građanima koji su bili na toj slavi 50 odsto podataka koje oni nemaju. Ljudi, vodite računa na svakom ćošku postoje ljudi koji slušaju i prenose nekom drugom, da li za novac ili mržnju da li prema Vladi ili ovom patriotskom rukovodstvu - zaključio je Spasić, čime je izazvao blagi podsmeh voditeljke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati