Društvo i ekonomija

M. Z.

18. 10. 2023. 10:02 22

Đuka se divi spotu koji linčuje opoziciju! A ZAŠTO SE AUTORI ONDA KRIJU?

Kako se bliže izbori, tako i naprednjaci koriste sve mehanizme kako bi satanizovali opoziciju i provukli je kroz blato u kom se i godinama nalaze. A da bi to uradili, pustili su u etar spot u kome su targetirani politički neistomišljenici - Dragan Đilas, Marinika Tepić, Miroslav Aleksić, Miloš Jovanović, Srđan Milivojević... - što je očigledno i zvanična politika Srpske napredne stranke.

Da je tako, svedoči objava Vladimira Đukanovića, režimskog advokata, poslanika SNS i visokopozicioniranog funkcionera Srpske napredne stranke, koji je na društvenim mrežama izrazio divljenje prema načinu na koji su napadnuti opozicionari. Pa, zašto se onda autori kriju?

- Svaka čast onom ko je ovaj spot odradio. Produkcijski, aranžman, ideja... Čista desetka! "Masno laži, a debelo kradi", genijalna krilatica koja opisuje ovu lopovsku koaliciju - napisao je Đukanović na Iksu (nekadašnjem Tviteru).

Dakle, prema advokatu Đuki, targetiranje, linč i satanizovanje onih koji ne misle kao ljudi na vlast je - "čista desetka".

Ovu objavu Vladimira Đukanovića prokomentarisao je i poznati voditelj i novinar Ivan Ivanović, koji je imao zanimljivu opasku.

- Setite se ovoga kada se Đuka bude sledeći put lažno predstavljao kao tolerantan, normalan čovek. Ovo je politika Srpske napredne stranke - naglasio je Ivanović.

Nervoza u redovima Srpske napredne stranke raste kako se bliže 17. decembar i izbori. Jasno je i naprednjacima da se kormilo ljulja, pa se na sve moguće načine drže za udobne fotelje...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati