Društvo i ekonomija

Direktno.rs

16. 10. 2023. 07:00 27

Vučićević, Malović, Karleuaša, Marić... NA ISTOM ZADATKU

Svi na istom radnom zadatku. Milomir Marić, Dragan Vučićević, Jelena Karleuša u Hit tvitu, a SNS funkcioneri poput Nevene Đurić saopštenjima u kojima se lako prepoznaje rad Vladanke Malović, nekadašnje "novinarke" Velike Srbije, danas šefa informativne sluzbe naprednjaka. I svi se bave Draganom Đilasom.

Očigledno je Đilasova izjava da je Alekandar Vučić najbogatiji Srbin i da potcenjuje inteligenciju građana kada tvrdi da živi od plate od 150.000 dinara pogodila zvaničnog šefa države i nezvaničnog šefa naprednjaka, pa je za pljuvanje po lideru SSP-a angažovao najjači tim.

- Izdajnik, optužio Srbe na Kosovu da su kriminalci, lopovčina, nasilnik, kriminalac, nitkov, belosvetska ništarija... - samo su neke od reči koje su korišćene za Đilasa ali i za opoziciju u celini.

Jelena Karleuša je briljirala i odradila svaku paru dobijenu od Vučića, to jest Telekoma iznevši krunski dokaz Đilasove negativnosti. Kako reče uzorna gospođa, Đilas se razveo čak i u crkvi!

Pominjali su opet račune od Mauricijusa do Hong Konga iako su svetski mediji objavili da su papiri kojima su mahali nedeljama falsifikat, čak su objavili o izraelskoj firmi koja ih je napravila i koja je takve stvari uradila za razne klijente.

Sve u svemu, riča o tome da Vučić ne može da objasni svoj luksuzni način zivota, kao i da poseduje ogromno bogatstvo je očigledno pogodila u centar. Reakcije su vidljive i sigurno će ih biti još, jer je i Vučiću jasno da je podrška SNS-u u velikom padu i da se bliži kraj onome što živimo već 11 godina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati