Društvo i ekonomija

Direktno.rs

25. 09. 2023. 11:18 11

Đilas "Politici": Menendez sastanak?! Bler, Šreder, Klinton, Ponta, Đulijani...

Navikli smo od režimskih medija da lažu, satanizuju, linčuju... Svakog ko ne misli kao Aleksandar Vučić. Čak i drevna "Politika", odavno uništena i prepuštena SNS-u da je uništi, kao i sve što su uništili u Srbiji. Naravno i novinarstvo...

A ovo je odgovor Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde "Politici"...

Priča ide ovako:

Poštovani gospodine Đilas, kakve su veze SSP sa Bobom Menendezom sa kojim se delegacija SSP srela 30. septembra prošle godine, a koji je uhapšen zbog sumnje za korupciju. Uz to reč je o jednom od glavnih albanskih lobista. Ako može Vaša izjava do ponedeljka do 10.

Međutim, odgovor nikada nisu objavili. O čemu se radi u izjavi Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde upućene svim medijima.

- Za razliku od Aleksandra Vučića, koji je blizak prijatelj i više puta se video sa ljudima poput:

- Tonija Blera i Gerharda Šredera koji su bili najveći zagovornici bombardovanja Srbije i našeg naroda,

- Bila Klintona najodgovornijeg za bombardovanje Srbjje i čijoj supruzi Hilari Klinton donirao sredstva za kampanju jer je, kako je rekao, pametan

- bivšeg rumunskog premijera Viktora Ponte kome je dao državljanstvo i status počasnog savetnika, iako je bio optužen za korupciju

- Rudolfa Đulijanija, optuženog za korupciju i nameštanje izbora i čija optužnica ima više od 200 strana, sa kojim je zajedno radio na realizaciji projekta Beograd na vodi i koji ga je podržao u neuspešnoj kampanji za gradonačelnika Beograda 2012. godine, predstavnici SSP-a su se sa senatorom Bobom Menedezom videli samo jednom i to prilikom posete Senatu u kome je g. Menendez obavljao funkciju predsednika spoljnopolitičkog odbora.

- Stojimo vam na raspolaganju da, ako ih ne posedujete, dostavimo fotografije i snimke viđanja g. Vučića sa Blerom, Šrederom, Klintonom i Pontom. Za g. Đulijanija možemo dostaviti i višesatni film.

- Ovo je odgovor koji sam dao na pitanje dnevnog lista "Politika" koje mi je postavljeno u subotu u 15:54, a koje glasi:

"Poštovani gospodine Đilas, kakve su veze SSP sa Bobom Menendezom sa kojim se delegacija SSP srela 30. septembra prošle godine, a koji je uhapšen zbog sumnje za korupciju. Uz to rec je o jednom od glavnih albanskih lobista. Ako moze Vaša izjava do ponedeljka do 10."

S obzirom na to da je portal "Politika", ne sačekavši rok za odgovor koji su mi sami dali, objavio pamflet, javno objavljujem svoj odgovor. Slobodno ga mogu koristiti i ostali mediji, a posebno Vučićevi tabloidi koji objavljuju slične tekstove kao i "Politika" - izjavio je Đilas. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati