Društvo i ekonomija

[ Izvor: NIN ]

20. 09. 2023. 15:22 2

Uzbunjivač iz Krušika Aleksandar Obradović: Nisam odustao od borbe za istinu

Iako se, nažalost, malo toga promenilo za ove četiri godine, opet bih sve ponovio. Stojim i dalje iza svih svojih postupaka i reči, kaže u razgovoru za NIN Aleksandar Obradović, uzbunjivač iz Krušika, četiri godine nakon hapšenja.

Uzbunjivač Aleksandar Obradović, koji je dao nadu Srbiji da u njoj može biti bolje i drugačije, posle četiri godine i dalje je progonjen, piše NIN. Istraga protiv njega i danas, nakon što je uhapšen prvi put 18. septembra 2019, nije obustavljena, a postupak za korupciju koju je otkrio u valjevskom Кrušiku i drugim državnim fabrikama odbrambene industrije nije ni počeo. I dalje je u fazi predistrage.- I dalje verujem da će jednog dana u Srbiji stvari biti drugačije i bolje - kaže za NIN uzbunjivač iz Кrušika, koga je 18. septembra 2019. država uhapsila i protiv njega još vodi istragu, umesto protiv onih koji su spornim ugovorima oštetili državnu fabriku naoružanja u kojoj je radio i u kojoj je još uvek suspendovan, tako da prima samo četvrtinu plate.
Ceo razgovor s Obradovićem pročitajte u novom broju nedeljnika NIN, koji će se na kioscima naći u četvrtak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati