Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

18. 09. 2023. 18:12 0

Banka upozorila klijente da ne učestvuju u lažnoj anketi

Mobi banka je upozorila svoje klijente u Srbiji da se na internetu pojavila lažna anketa pod imenom ove banke i da klijenti nikako ne učestvuju u njoj i ostavljaju svoje lične podatke. Klijentima Mobi banke u ponedeljak je stigao SMS u kojem se pozivaju da ne učestvuju u online anketi koju ova banka, navodno, sprovodi.

- Na društvenim mrežama Facebook i Instagram pojavio se lažni profil pod nazivom Bonus Survey koji koristi ime i logo Mobi Banke, i putem sponzorisanih objava poziva korisnike da popune kratku anketu kako bi ostvarili pravo na navodnu novčanu nagradu - upozorili su iz Mobi banke.

Klijentima poručuju da nikako ne pristupaju ovoj anketi, niti ostavljaju svoje lične podatke.Ukloliko su to već učinili, pristupili sajtu i uneli podatke sa svoje kartice, korisnici usluga Mobi banke treba da se u što kraćem roku obrate Kontakt centru na broj 063/9005 ili putem Web aplikacije.

- Ujedno, koristimo ovu priliku da još jednom istaknemo da Mobi Banka ima samo jedan zvanični profil na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde možete pronaći sve relevantne informacije - istakli su iz Mobi banke i dodali da njihovi timovi rade na tome da se sporni profili što pre uklone sa mreža.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati