Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

06. 09. 2023. 17:33 16

"Vučićeva privatna vojska": Tepić u obračunu sa obezbeđenjem (VIDEO)

Poslanica SSP Marinika Tepić upitala je članove skupštinskog obezbeđenja zašto je sebi dozvolilo da bude instrument jedne partije i zbog čega im ne dozvoljavaju da uđu u salu parlamenta.

Stranka Zajedno saopštila je danas da su policijski službenici u parlamentu sprečili poslanika kluba Moramo Đorđa Miketića i poslanicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić da se vrate u salu, dok se "istovremeno poslanici iz redova većine nesmetano kreću".

Kasnije je Tepić objavila i video snimak na društvenim mrežama na kom se vide pripadnici obezbeđenja kako je sprečavaju da prisustvuje sednici.

- Je l postoji ovde neka zakletva, neka obaveza, neki zakon…? Kažete, izvinite ako nam date neki nalog, ne. Mi ne možemo da sprečimo narodne poslanike. Znate kako to sada izgleda? Pošto mi znamo da vi ne smete da nas pipnete, jer imamo imunitet, znači ja sad mogu da se guram ovde sa vama, vi ne smete da me pipnete. Ja ću da prođem - rekla je Tepić članovima obezbeđenja.Na njihovu konstataciju da ni ona ne sme njih da pipne, ona ih je upitala "ko vas pipa".

- Pa nije ovo košarka čoveče. Ovo je Narodna skupština. To što se vi meni preprečili, ne znači da ja ne mogu da prođem, razumete. Nije vam ovo basket - rekla je Tepić.

Nakon što je pored njih bez problema prošao Marijan Rističević, poslanik vlasti, Tepić je navela da je obezbeđenje time pokazalo da su partijski policajci.
- Ovaj poslanik SNS može da uđe, a mi ne možemo da uđemo - rekla je Tepić, koja je video okačila na društvenoj mreži Iks.

Ona je navela da policajci nemaju odgovor po kom to zakonu smeju da ograničavaju i sprečavaju poslanike da se kreću u Skupštini i dodala da su svi dovedeni iz MUP-a.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati