Društvo i ekonomija

Direktno.rs

11. 07. 2023. 13:55 57

Zorana Mihajlović šokirana postojanjem botova?!

Bilo bi smešno da nije tragično. Zorana Mihajlović tvrdi da su botovi SNS-a nastali u poslednjih godinu dana, baš kada je ona ostala bez ministarskog mesta pa zbog gubitka fotelje napustila naprednjake.

Jedan od osnivača SNS-a, dugogodišnji potpredsednik i član Predsedništva stranke, potpredsednica i ministarka svega i svačega u više vlada, Zorana Mihajlović bez i trunke stida i odgovornosti izjavila je da je šokirana spiskovima botova naprednjaka koji su procureli u javnost i da za sve godine njene vladavine nije znala da oni postoje. Da li ona misli da se svi u Srbiji kopčaju na leđa?

Da se podsetimo ko to beše Zorana Mihajlović.

Ova rođena Tuzlanka bila je savetnica Miroljuba Labusa G17 plus, pa godinama u vrhu SNS, svemoćna za građevinu, saobraćaj i energetiku, potpisala ugovor za Beograd na vodi... Kada je ostala bez unosnog ministarstva, naljutila se i napustila naprednjake. Dakle, nije izašla iz vladajuće stranke jer se nije slagala sa antievropskom i antidemokratskom politikom koju SNS vodi, nije se pokajala i izvinila građanima Srbije za katastrofalne rezultate režima čija je bila perjanica. Ne, nego je ostala bez fotelje i to nije mogla da izdrži. A imala je velike ambicije, i da nasledi Vučića i da smeni Brnabićku, da bude kalif umesto kalifa. Ambiciozno.

Jedni je pamte po tome što je po zadatku glumatala prozapadnu struju u SNS-u koja nikada nije postojala, neki drugi po paradiranju sa šlemom na glavi u preskupoj garderobi dok se smeškala polugladnim radnicima tokom svojih mandata. Ali, bila je i glavnokomandujaća pečenjaru Mići Grčiću koji je upropastio EPS, i osuđenom Drobnjaku, majstoru za izgradnju preskupih puteva. Šefovala je i Bajatoviću iz Srbijagasa.

Iako je bila nadležna, okretala je glavu dok su NIS i Ziđin pravili enormne ekstraprofite na račun građana Srbije. Bila je zadužena i za Er Srbiju koja se godinama dotira desetinama miliona evra, ništa nije uradila da spreči nelegalnu gradnju koja je u njeno vreme eksplodirala, a sumnjivi investitori se astronomski obogatili... Svašta je radila nekada svemoćna Zorana.

Bila je na najvišim državnim i partijskim funkcijama i sve vreme ćutala o najvećim aferama kao što su "Telekom", "Krušik", "Jovanjica", "Belivuk", "helikopter", naplatna rampa u Doljevcu", "Savamala". Ćutala je i/ili bila saučesnik medijskog linča i progona opozicionih političara, profesionalnih novinara, svih javnih ličnosti koje su se drznuli da iznesu bilo kakvu kritiku na račun vlasti. A ne seća se ko, kada i kako je formirao armiju botova koji maltretiraju građane Srbije?

Ima ko se seća.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 57

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati