Društvo i ekonomija

[ Izvor: N1 ]

11. 07. 2023. 06:00 14

Ko je Vladan Sekulić, direktor "Laste" koji targetira novinare

Direktor Saobraćajnog preduzeća „Lasta“ Vladan Sekulić postavio je, a potom i povukao sa Instagrama, video-spot koji targetira novinare. Sekula, kako ga zovu na lokalu, u Valjevu je važi za glavnog kadrovika, a okušao se i u karijeri "sportskog radnika".

Diplomirani menadžer Vladan Sekulić na čelo „Laste“ je došao u martu 2019. godine s mesta izvršnog direktora tog saobraćajnog preduzeća.

Nešto kasnije iste godine postao je i potpredsednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba OFK Beograd.

Dok je na sajtu "Laste" Sekulić predstavljen kao neko ko se odmah latio radnih zadataka i kao čovek koji će postaviti nove standarde i procedure u cilju bržeg razvoja preduzeća, OFK je novog člana uprave predstavio kao „sportistu po opredeljenju i karakteru“.

„Poznati privrednik prepoznao je trenutak, želje i ambicije kluba i odlučio da u tim stremljenjima da svoj doprinos“, objavljeno je u novembru 2019. na zvaničnoj Fejsbuk stranici OFK Beograd.

Sekulićeva ambicija je, međutim, bila veća od mesta potpredsednika UO kluba, pa je već naredne godine rešio da uđe u trku za mesto predsednika kluba, ali se iz trke povukao posle razgovora u „prijateljskoj atmosferi“ s protivkandidatom Sašom Stevanovićem.

I dok su se tabloidi bavili njegovom sportskom karijerom i uspesima u rukovođenju "Lastom" - "Kolubarske" iz Valjeva zanimale su njegove aktivnosti u kadriranju na lokalu.

„Kolubarske“su pisali da lokalni naprednjaci za člana Glavnog odbora SNS kažu da je „zadužen za Valjevo“, a da je „Sekulin posao da prati, kontroliše i usmerava rad valjevske vlasti, ali i da prati ponašanje odbornika Srpske napredne stranke, naročito onih koji nisu na funkciji, i da o tome izveštava vrh stranke“.

Vladan Sekulić slovi i za „glavnog kadrovika u Valjevu“, prenele su „Kolubarske“ reči valjevskih naprednjaka.

Svom stranačkom radu Sekulić je dodao i širenje propagande protiv medija u vlasništu kompanije United Media, televizija N1 i Nova S, i dnevnih novina Nova.

On je na svom Instagram nalogu objavio video-spot u kojem se ove medijske kuće i njihovi novinari targetiraju, ali je posle izvesnog vremena taj video uklonio. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati