Društvo i ekonomija

Direktno.rs

09. 06. 2023. 10:21 50

Karleuša izvređala Seku Sablić jer će govoriti na protestu

Pevačica Jelena Karleuša izvređala je našu legendarnu glumicu Jelisavetu Seku Sablić, a ubrzo potom je obrisala svoj Instagram stori.

Jelisaveta Seka Sablić biće govornica na dašanjem protestu „Srbija protiv nasilja“ koji počinje u 18 časova ispred Narodne Skupštine. Karleuša je na svom Instagramu objavila skandalozni video u kojem izgovara sramne uvrede, a potom dodala i natpis kojim komentariše Seku Sablić.

- Ja kada vidim Seku Sablić kako na protestima lupeta kako živi u ropstvu, a glumi u svakoj mogućoj seriji, reklamira sve od uložaka, stajskog đubriva, do banaka i izlazi iz frižidera - napisala je Karleuša.

Karleuša je vrlo brzo obrisala ovu objavu, ali su njeni pratioci skrinšotovali šta je napisala i oštro osudili njen ispad.

- Na sve to, treba da znate da ona na ovom snimku kaže ‘Vidi ku*vu’ ženi koja je doslovno nacionalno blago ove zemlje. Stvarno je u najmanju ruku prostakuša i neartikulisana smećarka. Iskreno se nadam da će da propadne - glasi jedan od tvitova.
Karleuša je ranije vređala i druge glumce - govornike na protestu ili kritičare režima Aleksandra Vučića, a sama je pružila podršku SNS-u i bila na njihovom kontramitingu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 50

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati