Društvo i ekonomija

31. 05. 2023. 11:02 15

Ivanović odbio da da iskaz pred Simom Spasićem

Voditelj Ivan Ivanović napustio je kancelariju Prvog osnovnog tužilaštva u Katanićevoj ulici, izrevoltiran što iskaz mora da daje pred Simom Spasićem, koji je njemu pretuo ubistvom a njegovoj ženi i ćerkama silovanjem.

- Da sedim u istoj prostoriji sa Spasićem koji mi je pretio, ne pada mi napamet. S obzirom da je, prema rečima tužiteljke, on morao da čuje moj iskaz, demontrativno sam uzeo ličnu kartu, izašao napolje i napustio zgradu - kaže Ivanović za Danas.

Naš sagovornik dodaje da ne može da se smiri, da se jedva suzdržao od burne reakcije, i da ne može da veruje da naš zakonodavni sistem reaguje tako što onog ko preti, i žrtvu, stavlja u istu prostoriju.
- Bili smo u sobici dva sa dva. Obezbeđenja nigde nije bilo. Pitam se kako je žrtvama silovanja, ako i one moraju da prođu kroz ovo, da se iznova suočavaju sa napadačem - ističe Ivanović.Podsetimo, Simo Spasić je poslao niz uvreda i pretnji SMS-om Ivanu Ivanoviću, a on je skrinšotove poruka objavio na Tviteru. Potom je Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo proces po službenoj dužnosti, pa je danas Ivanović pozvan da da iskaz.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati