Društvo i ekonomija

30. 05. 2023. 12:53 11

NADA: Jedini spas za Srbe na KiM je da Vučić prestane da ih "brani"

"Ali vam kažem, prvi napad na Srbe na severu Kosova i Metohije, Srbija neće sedeti skrštenih ruku" - ove reči Aleksandra Vučića izgovorene prošlog petka na kontramitingu njegove stranke pokazuju još jednom sa kakvom lakoćom čovek koji i dalje vrši najvišu državnu funkciju, manipuliše i iznosi neistine, brutalno obmanjujući pri tome sopstveni narod - navodi se u saopštenju koalcije NADA (Novi DSS, POKS) koje prenosimo u celosti.

Srbi su juče napadnuti na severu Kosova i Metohije; na srpski narod je pucano iz vatrenog oružja na severu Kosova i Metohije; među povređenim Srbima ima i onih koji su u kritičnom stanju a Srbija sedi skrštenih ruku i neće ih pomeriti sve dok se Aleksandar Vučić bude u ovoj zemlji pitao za bilo šta.

Jučerašnji događaji još jednom su pokazali da je reč Aleksandra Vučića potpuno bezvredna kao što se pokazalo da je njegova kosovska politika, koja je direktno dovela do ovih događaja, doživela potpuni krah.

Država se naprosto ne može braniti nezdravim glumatanjem, jeftinim busanjem u grudi koje po pravilu prati nesnosno prenemaganje, baš kao ni stalnim šibicarenjem i lažima, ako uopšte Aleksandar Vučić i pokušava da brani državu a ne isključivo sopstvenu vlast.Politika laži i srozavanja zemlje koju sprovodi Aleksandar Vučića vodi u propast i državu i celokupan narod a prve i najteže žrtve biće upravo naši ljudi na Kosovu i Metohiji.

Kucnuo je poslednji čas da se Aleksandar Vučić skloni sa vlasti dok ne bude prekasno za sve. On je postao najveći izvor nestabilnosti i razdora u zemlji i zato još jednom zahtevamo njegovu ostavku, formiranje prelazne vlade i raspisivanje vanrednih izbora na svim nivoima. Srpska koalicija NADA, koju čine Novi DSS i POKS, svoje će delovanje u potpunosti usmeriti ka tome ali i podržati sve zajedničke napore koji se prave zarad postizanja istog cilja - zaključuje se u saopštenju koalicije NADA.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati