Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 05. 2023. 13:28 39

"Informer": Karić izdao Vučića - lajkovao Seku Aleksić! (FOTO)

Bio je i prošao i četvrti protest "Srbija protiv nasilja". Sa novim rekordom ljudi na bulicama Beograda. Režimu, naravno, nije dobro zbog toga, a dokaz tome je i napad na sve one koji podržavaju slobodne ljude i miran skup, i ne misle kao vlast.

Više se SNS i njihovi tabloidi ne libe da napadnu one koji podržavaju proteste već i one koji im lajkuju slike na društvenim mrežama!

Tako je estradna zvezda Seka Aleksić, već po običaju, podelila na Tviteru sliku punih beogradskih ulica sa jučerašnjeg protesta, koju joj je lajkovao Bogoljub Karić, odavno prijatelj ove vlasti i kako kaže podržavalac Aleksandra Vučića.

- Seka kraljica - napisao je Karić.

Međutim, ubrzo je dobio i "toplog zeca" u SNS tabloidima. Tako je "Informer" izbacio tekst "Bednik, bedni, Karić izdao Vučića!".

- Tajkun Bogoljub Karić, čovek koji se sve do pre neki dan javno kleo u predsednika i državu, izdao je i Aleksadra Vučića! Karić koji je svojevremeno izdao i Miloševića, Karić koji je izdao i one sa kojima je posle Petog oktobra lopovisao po Srbiji, rešio je sada da okrene leđa i ovoj vlasti! Najgori od najgorih nitkova Bogoljub Karić je na Tviteru podržao pevačicu Seku Aleksić koja je prethodno objavila sliku sa protesta hejterske opozicije. On je 'lajkovao' objavu dotične pevačice i napisao: 'Seka kraljica'!?!

Vidimo se u petak 2. juna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati