Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

25. 05. 2023. 12:15 5

Tepić: Šta je Novak Nedić radio po nalogu Ane Brnabić sa batinašima?

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić odgovorila je na navode premijerke Brnabić da se ne zna kada je i gde generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić snimljen sa batinašima.

Tepić je u Skupštini Srbije podsetila da je u subotu objavljen snimak na kom se vidi kako Nedić "predvodi kolonu batinaša, pretorijanaca režima sa splava u Pančevu", a za koje su poljoprivrednici koji su protestovali u tom gradu rekli da su im pretili da će silom razbijati blokade.

- Zašto Novak Nedić nije momentalno smenjen? Ako ste već do sada okretali glavu o povezanosti sa ubicama i zverima iz Belivukovog klana, sa kojima su istraživački novinari, takođe godinama, objavljivali dokaze da je Novak Nedić sa njima povezani - evo sada crno na belo. Ana Brnabić je ćutala tri dana, a juče je rekla da ne zna kada je to snimljeno, kad se to dogodilo i da nije tačno da su ovi režimski pretorijanci trebali da zaprete i prebiju poljoprivrednike na blokadi. Još gore, to znači da je Brnabić priznala da je Novak Nedić radio neke druge poslove po njenom nalogu. Tražimo odgovor od predsednice Vlade Srbije šta je Novak Nedić radio po njenom nalogu - upitala je Tepić.Budući da u Skupštini nije mogla da prikaže snimak, Tepić je pokazala odštampan kadar sa snimka na kom se vidi kako Novak Nedić predvodi grupu mladića, ali je RTS u prenosu u tom trenutku prešao na širi kadar kako se slika koju je držala poslanica SSP ne bi jasno videla.

- Kaže Ana Brnabić da ne zna gde se to dogodilo. Dogodilo se na splavu u Pančevu koji se zove VIP Jahting klub. Vidite jasno splav, vidite njegov znak. Vidim da je RTS sklonio zumiranje sa ovog kadra - konstatovala je Tepić.

Navela je da VIP Jahting klub zvaničmno ne radi već godinu dana, ali da zapravo radi na crno.
- Svako veče tamo su upaljena svela, a zamislite šta piše na nalogu VIP Jahting kluba - da je nevladina organizacija - istakla je Tepić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati