Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

06. 04. 2023. 11:32 11

Za igumana prosvetni radnici - "smrdonosci" (VIDEO)

Iguman manastira Podmaine u Crnoj Gori Rafailo Boljević, koji je postao poznat nakon izjave o tome da je "heroin loš, nikakav" je prosvetne radnike nazvao "smrdonosci" i "smrdonosnice", što se može videti na snimku koji kruži društvenim mrežama.

"Smrdonosci" i "smrdonosnice", tako je iguman manastira Podmaine u Crnoj Gori Rafailo Boljević nazvao prosvetne radnike.

Na video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se Boljević, koji propoveda vernicima o đačkom dobu.- Od kolevke pa do groba najlepše je, kažu nam, đačko doba. E lepo ste me utešili, kad je đačko doba prošlo, a ionako smo ga jedva pretekli od nauka, i od smrdonosaca i smrdonosnica, koji su nam, znate, laži propovidali - rekao je Boljević.

On je u obraćanju vernicima, kako je prikazano na video snimku za koji se ne zna kada je tačno nastao, govorio o državnom školstvu i obrazovanju kao o sistemu koji širi laži.

Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori nije reagovala na ovu propoved.

Pre nekoliko godina iguman Rafailo je postao zvezda na društvenim mrežama, kada je u jednom od svojih obraćanja izgovorio da je "Heroin loš i nikakav".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati