Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 03. 2023. 08:53 14

Član Fiskalnog saveta: Šolc-Makronov plan je izdaja srpskog roda!

Taj vrednosni sistem, ako treba, važniji je od života! I zato nema tih sankcija ili ne znam neke šarene laže koja bi trebala Srbe da uveri da daju Kosovo i da prihvate Šolc-Makronov plan! Pa to je besmislica. To je izdaja srpskog roda koja se ne može desiti - vikao je sinoć dugogodišnji član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i član Fiskalnog saveta Bojan Dimitrijević u studiju TV Happy pred zabezeknutim Milomirom Marićem u emisiji "Ćirilica".

Nije stigao razgoropađeni Dimitrijević da precizira koji je to vrednosni sistem važniji od života, niti da precira ko to priča šarene laže i besmislice, ko je prihvatio Šolc-Makronov plan i ko je izdao srpski rod. Ali, izazvao je veliku nervozu i nelagodu kod Milomira Marića koji ga je prekinuo i u svom stilu razgovor skrenuo u drugom pravcu.

Da podsetimo, Bojan Dimitrijević je visoki državni funkcioner, član Fiskalnog saveta koga je na tu funkciju izabrala Skupština Srbije, a to telo trebalo bi da bude usko stručno i nezavisno i da nadzire makroekonomsku politiku Vlade Srbije. Iako prima pozamašnu naknadu za članstvo Fiskalnom savetu, u javnosti nije zabeležena ni jedna jedina Dimitrijevićeva aktivnost, analiza ili predlog iz oblasti makroekonomije.
Ali je zato veoma aktivan u intervjuima u kojima šokira javnost pričama o vanzemaljcima, ljudima koji imaju treće oko i mogu da lete, a omiljene teme su mu i teorije zavere, priče o tajnim vladarima sveta, Atlantidi, masonima, templarima i Malteškim vitezovima.
Ipak u jednom od intervjua kod omiljenog sagovornika Milomira Marića - Dejana Lučića, progovorio je Dimitrijević i o ekonomiji, i šokirao javnost tvrdnjom da ekonomijom vladaju ni manje ni više nego satanisti, Vavilonsko bratstvo i demonske strukture! Tom prilikom Dimitrijević je obelodanio javnosti i da među direktorima najvećih svetskih banaka ima najviše Hazara i predstavnika crnog plemstva koji vladaju i britanskom krunom! Ali ni tu nije kraj. Član Fiskalnog savet ustvrdio je da su iznad njih 22 Hijerofanta koji potiču od starog Egipta i Vavilona!
I sve to plaćaju građani Srbije dok se Dimitrijević dobro zabavlja o njihovom trošku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati