Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 03. 2023. 18:30 44

MUP obustavlja rad na internim benzinskim pumpama!

U utorak 21. marta 2023. godine u 17 časova obustavljen je rad na svim internim benzinskim pumpama Ministarstva unutrašnjih poslova. Kako Direktno.rs saznaje, razlog ove odluke je ušteda, pa će između 15.000 i 20.000 službenih vozila ubuduće gorivo sipati na pumpama Gasproma.

Ovo je dovelo do velikog nezadovoljstva i nervoze unutar MUP-a, pošto će sada četiri interne benzinske stanice u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Vranju prestati da postoje. Postavlja se pitanje kako će pripadnici MUP-a koji recimo iz Vranja budu imali česta putovanja do Beograda ili Novog Sada moći da pokriju troškove službenog puta? Ovo sve iz razloga jer će benzin ili dizel da sipaju od sada samo na službenim karticama, koje na mesečnom nivou iznose između 12.000 i 20.000 dinara.
Mnogi se sada u MUP-u pitaju i hoće li bez posla da ostane legendarni Roki koji decenijama sipa gorivo pripadnicima MUP-a u Beogradu, na službenoj policijskoj pumpi, a koji zna svakog policajca u gradu i registarsku oznaku službenog vozila.

U svakom slučaju da li zbog uštede ili krize, tek ministar Bratislav Gašić je pribegao nepopularnom potezu koji se ne sviđa pripadnicima MUP-a.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 44

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati