Društvo i ekonomija

Direktno.rs

19. 03. 2023. 17:55 2

"Nadam se brzoj primeni dogovorenog u Ohridu"

Izvestiteljka Evropskog parlamenta (EP) za Kosovo Viola fon Kramon izjavila je da se nada da će "doći do brze primene dogovora Beograda i Prištine u Ohridu".

Fon Kramon je na Tviter nalogu napisala da je dobra vest to što su se dve strane dogovorile oko implementacionog aneksa sporazuma o normalizaciji odnosa.

- To su stvarno dobre vesti. Srećna sam što ćemo znati više detalja o tome. Zaista se nadam da će doći do brze primene - napisala je Fon Kramon.

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel izjavio je u Ohridu, posle sastanka predednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija, da su dve strane postigle dogovor o Implementacionom aneksu sporazuma o putu ka normalizaciji odnosa.

- Konačno nakon 12 sati imamo dogovor kako da se sprovede sporazum koji su Srbija i Kosovo postigli 27. februara u Briselu - rekao je Borel.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati