Društvo i ekonomija

[ Izvor: Danas ]

15. 03. 2023. 09:08 4

Tužiteljka Savović: Pretnja poslanika SNS me uznemirila

Tužiteljka Bojana Savović izjavila je da joj je tokom tribine, koja je pre dva dana održana na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, pretio advokat i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Svetozar Vujačić, koji joj se obratio rečima: "Loše ćeš proći". Savović je za Danas rekla da će o svemu obavestiti poverenika za samostalnost tužilaca u Državnom veću tužilaca.

Na pitanje kako je doživela te reči, Savović je odgovorila "uznemirujuće".

- On je narodni poslanik, bio je savetnik ministra policije (Aleksandra Vulina), u medijima je pominjan kao rođak jednog kriminalca (Marka Miljkovića). Kazao je to javno, pred svima, i ja sam mu tada s uključenim mikrofonom odgovorila da je strašno to što govori - rekla je Savović.

Da podsetimo, tužiteljke Savović i Jasmina Paunović su skonjene sa slučaja istrage zloupotreba u Elektroprivredi Srbije, nakon što je uhapšeno više osoba osumnjičenih da su to preduzeće oštetili za više od 7,5 miliona dolara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati