Društvo i ekonomija

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

12. 02. 2023. 18:28 61

Jovana Jeremić pretila gostu zbog SNS (VIDEO)

Posle šokantne izjave kojom je uvredila Srbe sa Kosova, Jovana Jeremić se ne zaustavlja, a sada je napala i svog gosta u jutarnjem programu.

Naime, jedan od gostiju u studiju televizije Pink bio je aktivista Zlatko Lutovac, koji je osnovao pokret Pobednička Srbija i u emisiji krenuo da priča o tome.

- Samo moram da kažem da po istraživanjima pokret Pobedničke Srbije ima veću podršku od SNS-a. Imamo trenutno najveću podršku u Srbiji - započeo je Lutovac, a voditeljka ga je brže-bolje prekinula.

- Zlatko, ja pričam ovde sada. Ti si došao u emisiju, pozvali smo te da prelistavamo štampu. Dakle, može ovo da bude slobodna država, ali ovo je emisija koju ja uređujem i koju ja vodim i pričaće se ono o čemu ja želim. Tema jutarnjeg programa i pretresa štampe nije tvoj pokret. Moraš da naučiš da kada imamo neku temu, da se te teme i držimo i da se ne igraš sa mojim strpljenjem, jer to koliko ja mogu da budem bezobrazna ne može, veruj mi, niko u ovoj zemlji - rekla je Jovana Jeremić, pa nastavila pretećim tonom:

- Pričamo o temama koje su na naslovnim stranama. Zakaži konferenciju, pa pričaj šta god hoćeš. Ova emisija nije tvoja lična promocija i tvoj lični termin, to puno košta na Pinku i ovde stavljamo tačku povodom toga. Sve dalje - idemo u haos, a to ti sa mnom ne treba. Bolje da se uhvatiš za dalekovod, nego za Jovanu Jeremić.

Ovaj video postao je viralan na društvenim mrežama, a komentari ispod njega su se samo nizali. Dok su neki uvideli da Jovanin gost više nije bio u studiju nakon prvih reklama, drugi su komentarijsali da je voditeljka bezobrazna, a bilo je i komentara u kojima je Srbija upoređena sa Severnom Korejom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 61

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati