Društvo i ekonomija

Direktno.rs

10. 02. 2023. 07:56 40

Đuka: Čadež se ponaša kao da je pobegao iz ludnice!

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež pojavio se u jutarnjem programu RTS sa lakiranim noktima, a praksu nanošenja laka koristi već izvesno vreme.

Time je ponovo privukao pažnju gledalaca i medija iako je tokom gostovanja, razgovarao o razvoju, investicijama, zapošljavanju i ekonomskoj politici.

To je naišlo na podeljena mišjenja u javosti, pa je Vladimir Đukanović, visokopozicionirani član SNS i narodni poslanik na svom kanalu "Analiza stanja" na Telegramu napisao:

- Sledeći put apelujem na urednike kada im gost dođe da glumi egzibicionistu, iste sekunde da ga izbace napolje i da mu ne dozvole gostovanje. Čoveku koji je na tako bitnoj funkciji ne priliči da promoviše ovakve idiotluke i da se ponaša kao da je pobegao iz ludnice - napisao je Đuka i prozvao predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža.

Kako je Čadež objasnio, to je učinio zato što je deo jedinstvenog, pozitivnog pokret. Muškarce ohrabruju druge da postave fotografije nalakiranog nokta na društvenim mrežama sa oznakom #PolishedMan. Naime, ova akcija je osmišljena kao podrška za borbu protiv seksualnog i fizičkog nasilja nad decom i ženama, kao i radi sakupljanja novca koji će se ulagati u centre za podršku deci.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 40

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati