Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 01. 2023. 21:55 12

"Putin je okosnica plana za Kosovo i tu inaćenje neće pomoći"

Dobro veče iz Teherana. Da li ste dovoljno uplašeni? Ako niste, počnite da mislite, jer nam u slučaju odbojanja plana o Kosovu i Metohiji Evropa poručuje: "Bićete Iran". Sličnosti do duše već ima, jer i mi imamo vrhovnog vođu čija je poslednja. Samo što je našem sada potrebno jedinstvo, a podela je opet neminovna - istakla je Jelena Obućina u uvodu Dnevnika TV Nova S.

- On poručuje razgovaraće sa svima o svemu. Nema šta da se razgovara, odbaciti plan, stav je desničara. Ostatak bi plan da podrži, ali ne i Vučića. Teško da će to tako ići. A svi bi vi zajedno reformu društva, ali tako da se ništa ne menja. Zato kad direktorka škole dirne u popa, a ne Svetog Savu, hoće da je rastrgnu bez razlike i tabloidi i roditelji - dodala je ona.
- Jer mi bi i Kosovo i Evropu i da volimo Putina i da profitiramo. I da budemo sekularna država i da svetimo vodicu u školi, ali tako zaokreta nema, a svet neće više da čeka. Putin je okosnica plana za Kosovo i tu inaćenje neće pomoći. Od inata i upornog rada da uspe može Đoković - ali on nije isto što i Srbija. On nije mali koji bi da se poigrava sa velikima. On ne igra srpski nego svetski tenis, ne donosi svoja pravila, nego pobeđuje po važećim i na korak je od toga da bude najveći u istoriji - zaključila je Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati