Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

27. 01. 2023. 13:21 32

DNO Prostačke i primitivne uvrede Sandre Božić

Era društvenih mreža otvorila je brojne mogućnosti. Ljudi iz celog sveta se tu dopisuju, objavljuju fotografije, diskutuju, a deo korisnika tu deli i svoja najlepša iskustva iz života uz opis "šta pije lajna". Ipak, potpredsednici Skupštine i narodnoj poslanici ispred SNS Sandri Božić profil uglavnom služi da bi vređala opoziciju. Nema tu neke diskusije - njena "lajna" poznaje samo jezik mržnje i vređanja

 A, kako to izgleda, pokušaćemo da pojasnimo kroz nekoliko objava funkcionerke SNS.

- Ne znam šta si ti NATO nesrećo navikao da gutaš, samoprojektuj se negde privatno! A sto se Vučića tiče, iako ga nerado stavljam u istu rečenicu sa tobom, jasno je NEMA PRIZNANJA i NEMA STOLICE U UN! Aj sad nastavi da gutaš ono čime te pune - napisala je Božić, obraćajući se Zdravku Ponošu.

Govoreći o Bošku Obradoviću je rekla:

- Kaže B.Obradović:promeniće se međunarodni poredak u našu korist nakon Ukrajinske krize i onda ćemo rešiti pitanje KiM. Koja je ovo dimenzija teškog idiotizma nedostojna bavljenja bilo kojom vrstom političke analize! Mene je sramota sa kakvim diletantima delim kiseonik u plenumu! - napisala je Božić.

Pored toga što ga je nazvala idiotom, Božić je za Obradovića rekla i da je kamen za kupus.

- Nisam znala da kamen može da progovori, posebno ovaj za kupus čiji je krajnji domet da tavori u kiseljaku! Ali čak i on ima svrhu, za razliku od Boška koji svoju nije uspeo da nađe, a ni da unovči onako kako je nekad znao kada je naprasno ušao u Boss odela! Više nisi ni za siću!

Celu opoziciju nazvala je lešinarima.Poslanicu Narodne stranke Ivanu Parlić ovcom, a njenom lideru Vuku Jeremiću poručila da bira između "zadnjice i obraza".

Profesora Bojan Pajtića nazvala je kompleksašem i poručila mu da smanji steroide.Inače, Božić je po zanimanju kako piše u njenoj biografiji diplomirana politikološkinja za međunarodne odnose.

Od 2008. do 2015. godine radila je u privatnom sektoru u oblasti energetike, gde je obavljala posao menadžera prodaje i marketinga, a kasnije i savetničke poslove.
Od marta 2015. do marta 2018. obavljala je dužnost direktora pančevačkog JKP Grejanje.

Poseduje sertifikat Internog proverivača prema ISO 14001:2015. kao i sertifikat za finansijsko, pravno i budžetsko poslovanje privrednih društava, budžetskih korisnika i javnih preduzeća.
Godine 2022. izabrana je za članicu Odbora direktora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati