Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

25. 01. 2023. 19:17 6

Psihološkinja tvrdi da nije obmanula srpsku javnost

Portal Fake News tragač objavio je da se Saša Sredanović, koja je stekla veliku popularnost, tako što se već mesecima, u ulozi sportske psihološkinje, pojavljuje u desetinama domaćih medija, gde govori o sportu, sportistima i sportskoj psihologiji, a najviše o sebi, zapravo lažno predstavljala kao sportska psihološkinja. Tim povodom, Sredanović se oglasila na Instagramu.

Naime, ona je napisala da su informacije koje su objavljene netačne.- Obaveštena sam da je u medijski prostor plasiran tekst sa portala ‘Fake news tragač’ od strane Igora Kosanovića koji sadrži netačne, a lako proverljive činjenice koje se tiču mog ličnog i profesionalnog života, te ovim putem obaveštavam javnost o ovome. Istovremeno skrećem pažnju medijima da je protiv istih pokrenut odgovarajući sudski postupak za naknadu štete, te će biti pokrenut i protiv svakog drugog medija koji bi preneo ove netačne informacije, bilo u delu, ili celosti - napisala je Saša Sredanović na Instagramu.
Tragač je objavio da bi medijski publicitet koji je stekla bio sasvim opravdan, da su podaci iz njene biografije tačni, jer Sredanović sebe predstavlja kao sportsku psihološkinju FK Barselona, odnosno Barselonine akademije La Masije, s prethodnim radnim iskustvom u klubovima Olimpija Ljubljana, Atletik Bilbao i Real Betis.

Iz svih ovih klubova je, međutim, Tragaču stigao negativan odgovor na upit o saradnji sa Sašom Sredanović.

Ipak, to nije sve, Saša Sredanović tvrdi da je završila specijalističke studije sportske psihologije na Univerzitetu u Mastrihtu. Ipak, portal navodi da je reč o specijalističkim studijama koje ne postoje, niti su ikada postojale.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati