Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

14. 01. 2023. 16:50 11

Ministarka u provodu, peva joj Šerifovićka (VIDEO)

Pevačica Jovana Pajić proslavila je svoj 34. rođendan u jednom prestoničkom restoranu. Među prisutnima je bila i njena koleginica Marija Šerifović koja je uveseljavala goste uz najveće domaće hitove.

- Sinoć smo dočekali rođendan našeg Pajketa. Želim ti da ti se sve želje ostvare i da ti ova godina bude bolja od prethodne. A ja, biću tu kada treba, ma šta god da treba. Živa bila - napisala je Marija na svom Instagram profilu i podelila delić atmosfere sa proslave.

Pevačica i njeni prijatelji veselili su se uz bogatu trpezu u jednom prestoničkom restoranu uz najveće domaće hitove Ane Bekute, Džeja Ramadanovskog i ostale estradne zvezde.Na jednom snimku vidimo i ministarku poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelenu Tanasković, koja se veselila sa slavljenicom uz pesmu "Uspori malo sudbino sestro" koju je pevala Marija Šerifović.

Podsetimo, početkom prethodne godine Jovana Pajić i njen suprug Sale Tropiko stavili su tačku na dugogodišnji brak iz koga imaju dve ćerka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati