Društvo i ekonomija

Direktno.rs

10. 01. 2023. 15:50 29

Ako je i od Happy Marića, previše je! (VIDEO)

Da glupost i ludilo nemaju granice dokazao je još jednom Milomir Marić u Jutarnjem programu Happy TV. Najveći deo emisije u kojoj su gosti bili Nebojša Krstić, Dejan Anđus i Ljubiša Ristić, posvetio je pitanju otkud Mlađan Đorđević na obeležavanju Božića u Zagrebu iza Ivice Dačića, pored Milorada Pupovca i predsednika Vlade Hrvatske Andreja Plenkovića.

Pokazao je Marić i sliku sa tog događaja i pričao i čudio se otkud Đorđević tu. Jedino nije shvatio da na slici uopšte nije Mlađan Đorđević već čovek koji liči na njega!Objašnjavao je Marić da Đorđevića možete da prepoznate jer uvek ima značku FSB-a, iako čovek za koga je tvrdio da je Đorđević značku nema. Jedan od gostiju Dejan Anđus se ogradio rekavši da nije dobro video, a potom je pričao o Đorđeviću koga poznaje iz početnih dana SPO-a. Marić se na to nadovezao još jednom budalaštinom tvrdeći da je upravo Mlađan Đordević vodio program sa balkona Narodnog pozorišta. Već pomalo dementni Marić je pobrkao deveti mart sa studentskim protestom i mitingom ispred rektorata 1992.
U raspravu o Mlađanu Đorđeviću i analizi otkud on iza Dačića uključio se i Nebojša Krstić, koji ni ovoga puta nije rekao ništa pametno. Ponavljao je kako niko u Srbiji u stvari ne kritikuje Vučića nego ga svi pljuju i rekao da ne zna šta je Đorđević radio kod Tadića i za šta je bio savetnik. Na svu sreću svi znaju šta je Krstić radio kod Tadića i rezultati njegovog rada su bili impresivni.Za one koji ne znaju, Mlađan Đorđević je bio savetnik predsednika Republike za Srbe koji žive van Srbije i u vreme njegovog rada i vlasti Borisa Tadića je usvojena nacionalna strategija u vezi sa Srbima koji su živeli u regionu, dokument koji ni SNS vlast nije nikada promenila. Na osnovu te strategije je pokrenuta Matica Srpska u Crnoj Gori, rađeno je dosta sa predstavnicima srpskog naroda u Makedoniji, Hrvatskoj, BiH, Sloveniji...

Sve u svemu, Milomir Marić je još jednom pokazao koliko čovek moze da se sroza i koliko može da "lupa". Tužno je videti šta je ostalo od onog nekadašnjeg dobrog novinara i urednika čuvene Duge.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati