Društvo i ekonomija

[ Izvor: Direktno.rs ]

03. 01. 2023. 11:34 2

Alimpić: Šapiću, besmisleno se vadiš

Zoran Alimpić, nekadašnji predsednik Skupštine grada Beograda i član Demokratske stranke, šokiran je onim što je čuo od Aleksandra Šapća, gradonačelnika Beograda, a tiče se novogodišnje noći i splava Fristajler.

Alimpić je na svom fejbuk nalogu napisao sledeće:

Kaže gradonačelnik da splav koji je potonuo u novogodišnjoj noći kada pukom srećom niko nije stradao - ne postoji!? I da valjda zbog toga niko nije dužan da ga kontroliše!? I da su krivi oni koju su bili na vlasti pre 20 godina?

Pa neće biti da je baš tako. Evo i priloga koji je emitovan u vestima od 19 na TV N1 2. januara 2023.

Šapić: Ko proverava nešto što ne postoji, do sada nikako, ne znam kako su… Pitate mene, što niste pitali one, što su ih tu pustili da budu 20 godina, ne mene.

- Ja moram da ga demantujem - oni postoje, i ne samo da postoje, nego imaju i izdatu plovidbenu dozvolu, dakle od nadležnog organa u kojoj piše kolika im je nosivost i koliko mogu ljudi da prime. On de fakto optužuje ministarstvo građevinarstva i saobraćaja da oni nisu uradili svoj posao - navodi Alimpić.

N1: Šta nisu uradili?

- Nisu vršili inspekcijsku kontrolu broja lica - da li je u skladu sa plovidbenom dozvolom - kaže Alimpić.

Potpuno je besmislica zbog bilo kakvih trenutnih, da kažemo, problema u sprovođenju zakona vaditi se i tražiti nekakvo opravdanje u vlasti nekoj bivšoj, od pre 10 ili 20 godina ili 100 godina. To je potpuno besmisleno, razumete. U pitanju su saobraćajni objekti, plovni objekti koji imaju dozvole, te dozvole se kontrolišu, obnavljaju se - zaključio je Zoran Alimpić, nekadašnji predsednik Skupštine grada Beograda i član Demokratske stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati