Društvo i ekonomija

Direktno.rs

16. 12. 2022. 12:58 74

Verovali ili ne - Lav Pajkić postaje državni sekretar u Vladi Srbije!

U Srbiji je sve moguće pa i da Vlada imenuje Lava Pajkića na mesto državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, biračka i socijalna pitanja. Kakve on ima veze sa tim ministarstvom nikome nije jasno a najbolje će to na svojoj koži osetiti radnici, nezaposlemi, invalidi i socijalno ugroženi.

Ovaj dvadesetsedmogodišnji student Fakulteta dramskih umetnosti nekada je bio predsednik omladinske organizacije proruske Srpske narodne stranke Nenada Popovića, a onda je shvatio da mu je mnogo profitabilnije da se udomi u Srpsku naprednu stranku (SNS) i postane jedan od najekstremnijih i najradikalnijih jurišnika vlasti.
Pajkić je 2017. godine dobio lični televizijski program na TV Pink pod nazivom "Kontravizija" u kome je promovisao Srpsku naprednu stranku i obmanjivao javnost lažnim anketama. Pajkićeva verbalna agresija ogleda se u najprostačkijem vređanju ne samo opozicionih političara koje označava kao izdajnike, već i svih slobodnomislećih ljudi koji na bilo koji način iznesu bilo koje kritičke stavove o vlasti.

Brojni su njegovi medijski skandali. Tako je na primer voditelja Ivana Ivanovića uporedio sa ljudskim izmetom, a novinare profesionalnih medija je poredio sa ubicama.

Za sve to je prvo nagrađen mestom narodnog poslanika, a sada i poslom državnog sekretara!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 74

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati